UniCredit najbolja internet banka 2011.

Bez autora
Oct 05 2011

Svetski magazin Global Finance u regionu Centralne i Istočne Evrope proglasio je UniCredit banku za “Najbolju internet banku 2011” u Srbiji, Sloveniji, Estoniji, Letoniji i Litvaniji. BusinessNet, inovativni eBanking portal omogućava kompanijama da optimalno koriste internet kada su u pitanju njihove finansijske potrebe na taj način što imaju non stop pristup trenutnim informacijama, elektronskim transakcijama i brzom pregledu njihovih sredstava. Ovakvo rešenje u celosti je trenutno dostupno, pored nagrađenih zemalja, i u Češkoj, Kazahstanu, Rumuniji, Rusiji i Ukrajini, dok će u drugim zemljama CIE regiona uskoro biti lansiran. Pobedničke banke su proglašene najboljim na osnovu sledećih kriterijuma: jačina strategije za privlačenje i servisiranje online klijenata, širina palete proizvoda, evidencija svih opipljivih koristi na osnovu internet inicijativa, dizajna samog sajta i njegovih funkcionalnosti.

UniCredit najbolja internet banka 2011.Svetski magazin Global Finance u regionu Centralne i Istočne Evrope proglasio je UniCredit banku za “Najbolju internet banku 2011” u Srbiji, Sloveniji, Estoniji, Letoniji i Litvaniji.

BusinessNet, inovativni eBanking portal omogućava kompanijama da optimalno koriste internet kada su u pitanju njihove finansijske potrebe na taj način što imaju non stop pristup trenutnim informacijama, elektronskim transakcijama i brzom pregledu njihovih sredstava. Ovakvo rešenje u celosti je trenutno dostupno, pored nagrađenih zemalja, i u Češkoj, Kazahstanu, Rumuniji, Rusiji i Ukrajini, dok će u drugim zemljama CIE regiona uskoro biti lansiran.

Pobedničke banke su proglašene najboljim na osnovu sledećih kriterijuma: jačina strategije za privlačenje i servisiranje online klijenata, širina palete proizvoda, evidencija svih opipljivih koristi na osnovu internet inicijativa, dizajna samog sajta i njegovih funkcionalnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik